Μονώσεις Προστασίας
Θωρακίστε το κτίριό σας με σύγχρονη τεχνολογία θερμομόνωσης δοκιμασμένη στο χρόνο. Αποφύγετε εκτεταμένες μελλοντικές φθορές και εξασφαλίστε αντοχή στο χρόνο με επεμβάσεις που θα κάνουν το κτίριο ενεργειακά αποδοτικό και θα ανεβάσουν την αξία του. Δείτε τις υπηρεσίες μας, συμβουλευτείτε τις εταιρείες υλικών μας και επιλέξτε αυτό που εσείς ξεχωρίζετε.
Εξωτερική Θερμομόνωση
Η εξωτερική θερμομόνωση καλύπτει όλους τους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, οι οποίοι είναι εκτιθέμενοι στα καιρικά φαινόμενα. Η εξωτερική θερμομόνωση ή θερμοπρόσοψη, είναι μία διαδικασία επένδυσης των κατακόρυφων εξωτερικών τοίχων του κτιρίου με μονωτικά υλικά που δεν επιτρέπουν στις εξωτερικές θερμοκρασίες να επηρεάσουν την επιλεγμένη εσωτερική θερμοκρασία, στοχεύοντας σε μια εξοικονόμηση άνω του 50%. Παράλληλα λόγω της οργανικής σύστασης του υλικού, συμβάλλει στη μακροζωία και την αντοχή του κτιρίου στο πέρασμα του χρόνου.
Θερμομόνωση Υγρομόνωση Δώματος
Το δώμα είναι το πρώτο σημείο ενός κτιρίου που βάλλεται από τις καιρικές συνθήκες, ενώ το 50% αλλοίωσης της εσωτερικής θερμοκρασίας οφείλεται σε αυτό. Η κατάλληλη θερμομόνωση/υγρομόνωση του δώματος είναι νευραλγικής σημασίας ανάλογα με τη χρήση του και την αντίστοιχη επιλογή των υλικών.
Υγρομόνωση Θεμελίωσης - Στεγανολεκάνη
Η υγρομόνωση θεμελίωσης είναι μια βασική διαδικασία για τη σωστή στεγανοποίηση των θεμελίων ενός κτιρίου. Ιδιαίτερα σε περιοχές όπου η στάθμη του νερού ανεβαίνει κατά τη χειμερινή περίοδο κρίνεται απαραίτητη για την ασφάλεια και την αντοχή του κτιρίου. Μετέπειτα παρεμβάσεις έχουν μικρό ποσοστό επιτυχίας και μεγάλο κόστος.
Υγρομόνωση Φυτεμένου
Το φυτεμένο δώμα είναι μία σύγχρονη διαδικασία μόνωσης, εξασφαλίζει καλαίσθητο αποτέλεσμα, μόνωση υγρασίας και θερμομόνωση λόγω του χρώματος. Τα φυτεμένα δώματα ξεκίνησαν από τον βιοκλιματικό σχεδιασμό κτιρίων και πλέον είναι ένας δημοφιλής τρόπους υγρομόνωσης για νέα κτίρια.
Επικοινωνία
Κολοκοτρώνη 96, 265 00 Ακταίο Ρίο Πάτρα Τηλ.: 2610 995945Email: info@dynamochrom.gr

Φόρμα Επικοινωνίας