Μονώσεις Προστασίας

Θωρακίστε το κτίριό σας με σύγχρονη τεχνολογία θερμομόνωσης δοκιμασμένη στο χρόνο. Αποφύγετε εκτεταμένες μελλοντικές φθορές και εξασφαλίστε αντοχή στο χρόνο με
επεμβάσεις που θα κάνουν το κτίριο ενεργειακά αποδοτικό και θα ανεβάσουν την αξία του. Δείτε τις υπηρεσίες μας και καλέστε μας για να προγραμματίσουμε μαζί τις απαραίτητες εργασίες για το ακίνητό σας.

Εξωτερική Θερμομόνωση
Η εξωτερική θερμομόνωση καλύπτει όλους τους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου, οι οποίοι είναι εκτιθέμενοι στα καιρικά φαινόμενα. Η εξωτερική θερμομόνωση ή θερμοπρόσοψη, είναι μία διαδικασία επένδυσης των κατακόρυφων εξωτερικών τοίχων του κτιρίου με μονωτικά υλικά που δεν επιτρέπουν στις εξωτερικές θερμοκρασίες να επηρεάσουν την επιλεγμένη εσωτερική θερμοκρασία, στοχεύοντας σε μια εξοικονόμηση άνω του 50%. Παράλληλα λόγω της οργανικής σύστασης του υλικού, συμβάλλει στη μακροζωία και την αντοχή του κτιρίου στο πέρασμα του χρόνου.
Θερμομόνωση Υγρομόνωση Δώματος​
Το δώμα είναι το πρώτο σημείο ενός κτιρίου που βάλλεται από τις καιρικές συνθήκες, ενώ το 50% αλλοίωσης της εσωτερικής θερμοκρασίας οφείλεται σε αυτό. Η κατάλληλη θερμομόνωση/υγρομόνωση του δώματος είναι νευραλγικής σημασίας ανάλογα με τη χρήση του και την αντίστοιχη επιλογή των υλικών.
Υγρομόνωση Θεμελίωσης - Στεγανολεκάνη
Η υγρομόνωση θεμελίωσης είναι μια βασική διαδικασία για τη σωστή στεγανοποίηση των θεμελίων ενός κτιρίου. Ιδιαίτερα σε περιοχές όπου η στάθμη του νερού ανεβαίνει κατά τη χειμερινή περίοδο κρίνεται απαραίτητη για την ασφάλεια και την αντοχή του κτιρίου. Μετέπειτα παρεμβάσεις έχουν μικρό ποσοστό επιτυχίας και μεγάλο κόστος.
Υγρομόνωση Φυτεμένου Δώματος

Το φυτεμένο δώμα αποτελεί την επιτομή του βιοκλιματικού σχεδιασμού αφού εξασφαλίζει καλαίσθητο αποτέλεσμα και εναρμονίζει το κτίριο με το φυσικό περιβάλλον. Παρόλα αυτά απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στη μόνωση για αποφυγή υγρασία και βλαβών στο φέροντα οργανισμό και την υποκείμενη πλάκα.

Επικοινωνία
Κολοκοτρώνη 96, 265 00 Ακταίο Ρίο Πάτρα Τηλ.: 2610 995945Email: info@dynamochrom.gr

Φόρμα Επικοινωνίας